- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nem kéne vonalat húznia a kezedtől. Ha a toll közel van a kijelzőhőz, akkor a kapacitív érintésnek inaktívnak kellene lennie. De nyilván előfordulhat olyan toll tartási pozíció, amikor ha a toll hegye eltávolodik 2-3 centire, akkor elkezdi érzékelni a kezed.
Másrészről az ilyen zenés appok, pláne ha szerkesztésre is sor kerülne (akár azapple notin), akkor az alma rendszer előnyösebb lehet. -
Gabesz87
veterán
válasz
Bazsee71 #94830 üzenetére
Nekünk van mindkettő, igaz, nem a drága fajtákból. Samsung A9+ (8/128GB) a gyereknek, amit most kb. 2 hete vettünk, szóval amolyan mesenézős, játszós tablet. 53 volt Telekom előfizunk mellé
Ill. májusban vettünk akciósan kuponnal emagnál iPad gen9 (2021)-et olyan 110-ért talán, amolyan esti ágyban netezős, youtube-ozós, filmnézős célból. Meg azért, hogy az ebédlőben lévő régi laptopot, amit szintén csak netezésre, rendelésekre stb. használtunk, kiváltsuk.
Nálunk én vagyok a Samsungos, feleségem Apple párti, de tablet terén nem tudnék különbséget tenni, egyértelműen rámondani valamelyikre, hogy ez jobb. Mindkettő bejön, ipad az ökoszisztéma, és az egyszerűség miatt talán vonzóbb, pláne ha ennyi almás cuccod van. Na meg a fluidsága az, ami még nekem bejön. De pl. az Apple billentyűzete nekem rémálom, persze szubjektív, megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- PNY Quadro P600
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest