- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Sanyiba_ #71769 üzenetére
nagyjából szerintem egyformán időtálló.
mindkettő prémium termék az adott gyártónál. az egyik 8,4 a másik 9,7 colos. szerintem inkább itt kellene dönteni.(#71773) Taktoj
itthonról keresed? lehet ugyanúgy kínai is? méret szintén 8"?
egyébként én nem cserélném le most a hi8 prot, hisz ennyi pénzből nem lesz jelentősen jobb tabod.(#71772) stickyfinger
itthonról Asus Z300M alá nem adnám. a C verziósban elég gyengus az Intel proci, így az annyira nem jó mint az M-es. igaz ez meg drágább. Kínából sem nagyon van 50 alatt jó vétel: Chuwi Hi10, Teclast X98 szériák különböző verzióit nézegetném (plus, pro, power akármi), de ezek is 150-200 dollár körül vannak. (+áfa ugye, ha nem EU raktárból veszed)(#71770) redbiro
ennyiért max használtan fér bele. az aktív tollas vezérléshez spéci kijelző kell, amit nem raknak bele az alsó kategóriás tabokba. igazából 50-ért normális 10"-os tab sincsen, nemhogy olyan amelyik aktív stylussal megy.
hirtelen 2 típus jut eszembe újonnan: Asus Zenpad S3 Z500C, Huawei Mediapad M2 10 Premium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest