Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
válasz Joe.36 #69199 üzenetére
Miért ne inteles legyen? Mi ezeknek a lényege?
Ha már itt tartunk, milyen procis tabokat érdemes nézni? 8-10"-es méretben, az mindegy, hajlandó vagyok méret kompromisszumot kötni ha jobb áron kapok jobb teljesítményt, mint egy nagyobb kijelzőért gyengébb gépet. Min 2giga ram, legyen gyors, ne gondolkozzon nekem a programok megnyitásán, meg azért elbírjon pár megnyitott chrome oldalt. FullHD közeli felbontás.
-
Al Capone
tag
Értem srácok, köszi az okítást!
Viszont akkor miket kéne nézni? Alapvetően tetszik az Asus rendszere, szívesen kipróbálnám, de akkor melyiket? Továbbra is elvárás lenne a fent leírtak, de most hogy mondjátok, hát baromi jó lenne, ha Android 6 lenne már most is rajta! Vagy legalábbis megkapná ezt, vagy majd a 7-et is.
Vagy most pl az Emag akciózza a Huawei M2-t. Ebben ami van proci, nem is értem hogy mit jelent? Ilyen vonalon érdemes nézelődni? -
Al Capone
tag
Üdv!
Van két kiszemelt Asus tablet. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Vagy csak méretbeli különbség van igazából? Ahogy néztem mostanság fognak megjelenni. A 9.7-es 350$ körül, de a másikat még nem láttam sehol.
Ami még érdekelne, hogy lehetséges, hogy lesz hozzájuk billentyűzet? Vagy egyébként ha ilyen árkategóriát nézünk, van egyéb ötletetek?
-
Al Capone
tag
válasz cidalain #69287 üzenetére
Ertem, köszi! A proci tekinteteben latok meg elterest, arrol mi a velemnyed?
8" Qualcomm® MSM8956 Hexa Core, 1.8 GHz
9.7" MTK MT8176 Kétmagos 2.1 GHz +négymagos 1.7 GHz , 64bitA masodiknal eleve nem ertem, hogy miert van ket proci megnevezve benne?!
Illetve tovabbra is erdekel ebben az arkategoriaban a legjobb tablet. A legjobb lenne talan egy Transformer Pad, de azokon meg csak Android 4.4 van. Ezert is erdekelne egy dokkolos megoldas.
-
Al Capone
tag
válasz kispusi017 #69429 üzenetére
Sajnos nem, pedig engem is nagyon érdekel. Mondjuk engem nem sürget az idő, kivárok míg megjelenik. Az Asus Magyarország sem tudja sajnos a dátumot.
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, Galaxy Tab S3 LTE 130-ért egy hónapos használt jó árú lenne? Minden tartozék, S Pen, dobozos. Igazából nem most akartam venni, de ennyi pénzért szerintem kihagyhatatlan. Hosszú távú befektetést akarok, erős hardvert.
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Most a kínai akcióban (11.11) melyik tab lenne szerintetek jobb választás?
Teclast T10
Onda V10 Pro (64Gb-os)Egyszerűen nem tudok dönteni. Vagy van jobb is ennyi pénzért? Egyik android 6, másik 7. Egyik 4 magos, másik 6.
-
Al Capone
tag
Hello!
Erről mit gondoltok? Tudnátok véleményezni?
-
-
Al Capone
tag
válasz cidalain #74589 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Pont ilyen érvelésre volt szükségem, hogy így elmagyarázza valaki, aki átlátja! Nem vagyok otthon a tabletek világában, csak a számokat láttam a Teclastnál, hogy nagyok.. De így összefüggésében teljesen más megvilágítást kap a dolog és megéri azt a felárat.
Cidalain, Tomy0628
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt kérdés mostanában, de nem tudok visszaolvasni most, mert várja a cég a választ.
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 10"-es méretben, LTE képes, magyarországi beszerzéssel 80 vagy max 100.000-ig? A Huawei M3 Lite-ra gondoltam, Edigital-on van 90-ért. Van ennél esetleg ár/érték arányban jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 M1 / Space Gray / 64Gb / Wifi + Apple Pencil 2 / ELADÓ ! ! !
- Ipad mini 2 (16gb wifi)
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest