- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
DM-Fan #60754 üzenetére
igen, kényes kérdés.
persze tudom hogy az apple nem akar tömegterméket gyártani, de ha lenne 40-ért wifi only tabja 7-8" méretben lehet hogy elgondolkoznék rajta. De az, hogy gond nélkül otthon a karosszékben megnézzem a mailjeimet ahhoz --nekem-- a 80 már túl sok.
azért az ipad mini wifi+cellular már 125k, az első széria, ami nem mai csirke! (mini3 175k) A Lenovo ennek kevesebb mint fele, de az LG függetlenül is 65 körül van, ami durván fele. szerintem mindkettő tudja azt a szintet mint a sima mini. -
cidalain
veterán
válasz
DM-Fan #60750 üzenetére
ez a következő értelmesebb lépcsőfok . Máshonnan talán van kicsit olcsóbban, de ez itt 50.
Persze az android előnye az olcsóság. De nem ám a fullextra kategóriában.
Gyakorlatilag alsó középkategória ár a 40-45k. Amiért kapsz minőséget, jó vasat, jó képernyőt, de nem jár 3G. Amiben van 3G, annak a minősége gyengébb, vagy a kijelzője.Ha mindent egybe szeretnénk, akkor az az Androidnál is ugyanúgy pénzbe kerül mint az Apple termékeknél, igaz azért kevesebbe, de nem harmad, negyedáron. Annyi pénzből amennyiért az iPad kerül, válogatott jó androidos tabok is vannak.
B verzió:
Nem tudom mobilnetre van e már elképzelés, de LG G Pad 8.0 LTE megvehető a propelleres cégnél mobilnetcsomaggal együtt, hűség vállalása esetén elég jó áron is, ami belefér a keretedbe. Kellően erős játszani, stabil, jó cucc. Előnye a 7"-os tesójával szemben a 16GB ram. -
cidalain
veterán
válasz
DM-Fan #60736 üzenetére
update: nem 3G-s az LG, bocs ezt későn láttam.
Ilyen feltételekkel viszont gyakorlatilag konvergál a nullához a lehetőségek száma. Wayteq 7x kiesik a kijelző miatt. Wayteq x-tab 8x lehetne jó, belefér a keretbe, csak ez meg 8"-os. Páran nem elégedettek az LCD-vel, ami igaz, hogy van szebb képű kijelző a piacon.
Esetleg Lenovo A8, de az méretben sem (8"), és árban sem (50k) stimmel.
A legjobb, ha lemondasz a 3G-ről. (3G generálása telefonnal a tablet mellett nem játszik?)A játék miatt inkább kerüld az Intel alapú gépeket.
Szerintem az LG G Pad 7.0 lenne a legjobb választás. Egyedül a 8GB-os háttértár lehet a gyenge pontja, egyszerre több zúzós komoly játék nem fog felmenni rá. Bár elérhető hozzá az Android 5.0, amivel lehet áthelyezgetni anyagokat SD-re, de direktbe oda telepíteni nem lehet.
Régebben lehetett kapni MM, Edigital 40 körül 2 év gyári garanciával. Most persze nincs. Emagon van 42ért. Expansyst érdemes még megnézni, most 31+posta (ami vagy 4-5000), és elvileg gyári garit adnak, amit Magyarországon közvetlenül az LG-vel intézhetsz - valamelyik fórumtárs vett onnan ugyanilyet, teljesen elégedett volt a bolttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest