Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Símán megy, az előbb próbáltam Teclast M16 -on, Opera böngészővel (asztali kliens mód). Megnyitottam a whatsapp webet, a telón is kiválasztottam, rátartottam a telót a tabon megjelenő QR kódra és már működött is.
-
tthom
senior tag
Itt se lenne gond, csak nincs ilyenre felkészítve. Ha Android, akkor azt hiszi, hogy telefon, ennyi. De pl Whatsappra van pár alkalmazás, ami webes megoldást kínál, ki kell próbálni párat. Esetleg ha lehet olyat, hogy chromeban valamiképp elrejteni, hogy mobil eszköz, akkor gondolom bejönne a PCs felület és használhatnád Chromeon át.
-
Somatom
veterán
Sztem Whatsappot legfeljebb a telódon keresztül használsz PC -n (webes felületen), mert a Whatsapp ragaszkodik a SIM -es eszközhöz és még azon belül is a phone framework -höz, vagyis a telefon funkcióhoz. Sokan reklamálták ezt már, de a Whatsapp kitart e függőség mellett. Sztem próbáld meg a Telegram -ot, vagy a Telegram X -et. Nekem ez tűnik a "legszabadabbnak".
-
hun_gery
aktív tag
én ezt vettem telejsen jó, minőségi kidolgozás, picit kell rajta igazítani, olvasd el a smarttab topicjában, ott leírtam mit
szerk:
bocs, most látom, hogy 10-hez kell -
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX