Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Menthirist #32621 üzenetére
hát nem könnyítitek meg a választást igazából most arra gondolok, lehet hogy megvárom a concorde tab speedet, aztán megnyomogom mindhármat mondjuk az extreme digital-ban... a szívem húzna az n7 felé, de hát a többi sem rossz alternatíva
na azért még ha van valakinek hozzáfűzni valója, azt várom szeretettel
KöszönömStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
arcsi84
aktív tag
Én sokat filóztam, Galaxy tab 2 7.0, nexus 7 és prestigio pro duo között. Most rendeltem egy Prestigio-t, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha nem tetszik, akkor 8 napig még elállhatok az üzlettől.
Minden esetre alaposan le fogom tesztelni, egy A4-es lapot tele írtam a szükséges követelményekkel és a teszt programokkal, meglátjuk elhasal e.
Ha elhasal, akkor nexus 7 lesz a befutó. -
violentSt
tag
A varassal csak az a baj, hogy ugy is jon egy ujjabb keszulek amire megint csak egy picit kell varnod, es picivel tobbet nyujt, vagy jobb ar ertek arannyal rendelkezik, tobb maggal, tobb memoriaval, stb stb... ez sajnos ilyen
A nexus 7 meg nem egy kategoria az altalad emlitett 2 tabbal
Concord meg ki se jott, lehetnek hibai... hatranya varni kell meg ra
specifikacioi alapjan jonak igerkezik talan 3D-be par fps-el tobbet tud nyujtani mint a wayteq egyebkent a kulonbseg elhanyagolhato es hetkoznapi hasznalat mellett eszrevehetetlen (antutura en nem hagyatkoznek)
Concord mellett szol meg a hdmi (kerdes mennyire van ra szukseged)Wayreqnel idegesito lehet a szivarvanyeffektus ha pont egy olyan peldanyt fogsz ki ( hatlap nyomasara a kijelzo elszinezodhet) ph-s dci tesztben is olvashatsz rola
Es nincs hdmiNexus az ara, ami hatranya ezen masinakkal szemben minimum 16gb-s javallott (8gb karcsu, 2-3 gameloftos jatek es tele a tarhely, bovithetoseg problemas)
Szerintem annyival nem ad tobbet hasznalati elmenyben mint amennyivel tobbet kernek erte...En egy pro duot hasznalok rk3066 al nehany aprobb hibatol eltekintve kielegiti az igenyeim
Film, net, nemi jatek
Minden keszuleknel van pro es kontra ezek alapjan neked kell donteni, de mint irtam mindig jon majd jobb, meg ujabb...Amire erdemes varni, vagy picit tobbet kicsengetni erte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest