- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolokas #82815 üzenetére
És megjött, működik, nem kamu?
Mert több fórumban is felbukkant ez a bolt, de senki sem mer rendelni, köztük én sem. Gyanúsan olcsó, lásd pl egy 400 ezres telefon 250. Vagy Galaxy A50 40-ért.
Az is gyanús, hogy nem utánvétes. Csak előre utalásos a rendelés, én márpedig az életben nem utalok előre, hogy aztán fussak a pénzem után. A domain is gyanús, kb 1 hónapja jegyezték be Franciaországban, a felügyelete pedig egy panamai cég kezében van. A cím egy magánlakás, a telefonszám pedig titkos.
Valószínűleg hamisítványokat forgalmaz. Vagy használt cuccokat. Ezeket máshol olvastam.
Egy szóval marhára nem éri meg és a helyedben figyelném azt amit kaptam, nincs kizárva, hogy nem fog működni túl sokáig. Pár árnak utánanéztem a okostelefonos listából és még Kínából sem lehet úgy megrendelni a cuccokat, hogy a feltüntetett áron rentábilisan tudja eladni a termékeket.
Ja és az Igazságügyi Minisztérium honlapján bár fent van a cég, de pl kiskereskedelmi eladásra nem jogosultak. Van jó pár profil bejegyezve a Titán Consulting kft-hez, de pont kiskereskedelmi tevékenység nincs.
Szóval én nem rendelnék egy gyufát sem tőlük. De ha te megkaptad és működik a cucc, akkor szerencsés vagy. -
cidalain
veterán
válasz
zolokas #82815 üzenetére
életemben nem hallottam még erről a cégről (ez persze minősíthet engem is)
a feltüntetett 1 éves garancia azt sejteti, hogy a terméket nem a Huawei Magyarországon keresztül szerzik be, a cég nem hivatalos hazai viszonteladó, mert a Huawei Magyarország az itthon forgalmazott tabletekre 2 év garanciát ad.
ettől még persze tekinthető jó vételnek az ára alapján, csak ne fusson bele az ember garanciális problémába, mert az nagy valószínűség szerint csak bolti garancia, ami nem feltétlenül jelent jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- HTPC (házimozi PC) topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest