- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Milka 78 #52963 üzenetére
Az Asusnak is volt ilyen gépe,kíváncsi lettem volna,hogy mit lép egy ilyen kiépítésben,menyit dob egy nagy gyártó "munkássága".
Amennyiben a hardveres rész a korlátos, lehet bármilyen gyártó, szoftveresen a fizikai "korlátokat" nem lehet megoldani.
Ezt a csak A brandes készüléket szabad venni szöveget pedig elégszer hallottuk már (akinek nem inge..) semmi értelme nincs ezt skandálni, főleg nem egy olyan topicban, ami kezdetek óta a kínából beszerezhető gépekről szól(t) persze időközben valaki átiratta a nevét, de ez a lényegen nem változtat. Ez persze nem azt jelenti hogy nem lehet A brandes terméket ajánlani, csak ne essünk át a ló túloldalára ezzel.
-
pengwin
addikt
válasz
Milka 78 #52963 üzenetére
Memo Pad 10 HD-ban van Rk3188, egyik barátom nagy megelégedéssel használja.
Mondjuk abban csak 800*1280-as kijelző van, amihez röhögve elég a teljesítménye.
Én úgy tudom nagyobb-nevesebb gyártók nem pakolták bele ezt a konfigurációt a QXGA kijelzők alá, nem véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest