Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacino68
tag
válasz
MinkaTab #51532 üzenetére
Szia, én is tegnap pont így jártam! Nekem az első tabom (P1000) van, délután még neteztem rajta estére már nem csatlakozott és kiírta, hogy tegyek be simkártyát. Az overcome 2.3.6 rom van fennt, eddig ilyent még nem csinált. Végül minden próba ellenére sem lett jó így a tárcsázóba beütöttem a ×#06# kódot és megdöbbenve láttam, hogy nincs Imei számom, lenullázódott (0/0). Gondolhatod, volt para rendesen. Nem akarom tovább ragozni, egy odinos ujratelepítés visszaálította az elveszett IMEI számomat, és utána minden jó lett. Kopp, kopp, kopp (X-akta?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest