Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Asztali gép szintű office munkát nem tudom ki-e lehet váltani androidos programmal, ami nekem van pl puritán, egyszerű, csonkított software (pedig fizetős), ami meg sem közelíti az asztali gépekre szánt microsoft terméket..Ha ez központi kérdés akkor nézz utána jobban, van egy androidos program topik itt a fórumon, talán ott érdemes megkérdezni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Millió, megy egy office program van. Én személy szerint a Google Docsot használom, mert a felhőben a gépről, telefonról és tabletről is elérem a dokumentumokat.
A billentyűzet, egér és HDD támogatás készüléktől függő. Az Acer Iconia A500 támogatja a billentyűzetet, az egeret nem próbáltam. Az 1,8"-os ASUS külső merevlemezt kezelte gond nélkül. A 2,5"-os USB 3.0-s külső házamat viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest