- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannhauser
csendes tag
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Nekem most jön az első tabletem, egy Ainol NOVO 10 Hero. Valahol a Kínai-tengeren lehet, és ha az észak-koreai dagadt hülyegyerek nem lövi szét a dzsunkát
akkor pár héten belül megkapom. Szóval tapasztalatom még nincsen, de leírom, hogy miért rendeltem meg: mert kíváncsi vagyok arra, hogy mire használható. Évekkel ezelőtt a Kindle-t is ezért rendeltem meg. Úgy voltam vele, hogy valószínűleg csak arra fogom használni, hogy a kirándulásokra ne kelljen bőröndnyi könyvet cipelni. Ehhez képest azóta naponta használjuk, egymás kezéből vesszük ki, és felmerült, hogy még egy Paperwhite-ot is veszek pluszban. A tablettel sem tudom, mi lesz majd nálunk a fő használati módja. Lehet, hogy csak a gyerekek fognak játszani vele, de az is lehet, hogy az irodában ezzel járok majd a megbeszélésekre (esetleg billentyűzetes tokkal kiegészítve, azt is ki kell még próbálni). Ezek a dolgok csak a gyakorlatban derülnek majd ki. Ezért is rendeltem egy viszonylag olcsó tabletet, tapasztalatszerzésre az is jó lesz.
Netbookunk meg nincs, az nem fog konkurrenciát jelenteni a tabletnek
-
randras
veterán
Köszönjük a véleményt. Szerintem 47 ezer forintért egy ma kapható tablet minden téren kompromisszum kötésére kényszeríti az embert, ami nyilván rossz érzéssel is elönthet (pláne, ha ez az első közeli tapasztalat). Szerintem egy minőségi, normális tablet elsősorban WiFi jelerősség, akkumulátor teljesítmény, kijelző minőség, és kényelmes használat biztosítása téren hoz többet a kínai vackoknál - nem magok, és RAM terén. Ezek pedig mind olyan dolgok, amik igenis lehetővé teszik, hogy egy modern életvitelt élő ember számára igazán hasznossá váljon egy ilyen eszköz.
-
kateb
tag
Ezeket a sorokat ágyban hanyatt fekve, egy laptopról írom. Gép a hasamon, egy idő után baromi kényelmetlen a súly miatt, ráadásul a billentyűzetet sem látom, csak ha erősen megdöntöm, szóval így látatlanban úgy gondolom, hogy a virtuális billentyűzettel és a jó két kilóval könnyebb súlyával a leendő tabletem ezt a problémámat megoldja.
Persze el tudom fogadni, hogy valakinek nem jött be.
De valljuk be őszintén, ez lenne az első termék életünkben, amit úgy veszünk meg, hogy igazándiból nincs is rá szükségünk?
Jómagam kapásból 10 dolgot tudnék itthon, amit nem használok, csak van. -
qwertly
addikt
Szia!
Én meg rájöttem,hogy kell a tablet csak nem mindegy,hogy mekkora és mire.Ami neked van az nekem már nagy lenne,de egy 7 amely a Nexus paraméterekkel rendelkezne az tökéletes lenne arra amire akarnám használni.A 4-" telefonon újra elkezdem olvasni ebook könyveket az ágyba és "nettezgetni" nett rádiókat hallgatni erre jobb szerintem mint egy asztali pc fölött görnyedni.El is akarom passzolni az egyik notit,hogy egy jobb tablettet vegyek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged