- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Hát igazából valamilyen szinten meg is értem, hogy csak azokat nézte meg amik őt érdekelték, ha mindenki kívánságát teljesítte volna és megnéz "millió" programot, akkor tesztvideó jópár órásra duzzadt volna. Nem fizetünk neki a tesztért, ezért követelőzni sem szabad, örülj neki, hogy van legalább egy magyar teszt (bár szerintem hiányos és az előadás mód is hagy maga után kívánni valót, de ez az én szubjektív véleményem, örülök neki, hogy van).
Skype videóchattel teljesen értelmetlen lett volna foglalkoznia, mivel egy androdidos rendszeren sem működik még, hangsúlyozom még. Mondjuk engem sem érdekel túlzottan, engem inkább a Gtalk videóchat-e érdekel, ami a 2.3.4-es drodiverzióval jön ki, és remélem rá lehet majd varázsolni a Pov-ra, mert egyre jobban hajlok felé, és valszeg hétfőn meg is rendelem (ha csak valaki le nem beszél róla, ész érvekkel).
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem akarok éjjel nappal videóchatelni, de ha már van előlapi kamera a kicsikébe akkor egyszer ki akarom próbálni.z0d1AK: ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Próba
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged