Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LámaZ

addikt

válasz Egon #28589 üzenetére

A reklamációk jogosak, én pl. az aktív dual-sim tamogatast hianyolom ennel a telonal, amin most irok, de ezek idovel megoldodnak. En mindig a fejlodes elvonalaban szeretek lenni, otveneskent is orok beta- tesztelő.
    Ja, és buta kartarsat nem kell bantani, szolasszabadsag van, es en szetetem s sarkitott fogalmazast.

• Tim82

félisten

válasz Egon #28589 üzenetére

Az előbb volt egy idézet, ami szerint iOS-ra mégiscsak van Silverlight (nem tudom, nincs Apple cuccom).

Téves. OS X-re (desktop Apple oprendszer) van Silverlight, iOS-ra (mobil Apple oprendszer) nincsen. (Btw, a Microsoft évtizedek óta gyárt Mac OS-ra/OS X-re Office-t, Explorert stb., mellesleg elég komoly részvénytulajdonnal is rendelkezik az Apple-ban.) Innen kell átgondolnod akkor az előtte és utána írtakat is.

Viszont a tartalomszolgáltató érdeke kellene legyen, hogy - ha már terjed egy olyan platform, amin nem lehet nézni az általa készített/sugárzott tartalmat - olyan formátumban állítsa elő az adott tartalmat, amit a lehető legtöbben tudnának nézni.

Innentől máris hirtelen nem a mobil eszköz (és OS) gyártójánál, hanem a netes tartalom szolgáltatójánál pattog a labda, nem gondolod?

buta29030: csak egy kérdés: PH! TV Silverlight-os adásai is mennek? Meg úgy általában, olvasol te bármilyen topikot a Moonlight-tal kapcsolatban, ahol meglehetősen sok hibára panaszkodnak? (Még mindig nem tekinthető relevánsnak, hogy nálad éppen nincsen vele probléma, hiszen akár hazudhatsz is - hogy régi és visszatérő érvedet idézzem.) És ugyan már rajtad kívül ki is beszélt jogsértésről a Moonlight-tal kapcsolatban?

Új hozzászólás Aktív témák