Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Osynho #18778 üzenetére
Én a Pandán szerdán mondtam vissza másodszor egy tablet rendelést és ezek után soha többet panda. Tudják Ők is, hogy bűnösek, mert szó nélkül elindították a visszautalást. Megírtam nekik, hogy már megint (hanyadszor is?) olyan árút adtak el, ami nincs a birtokukban és fogalmuk sincs mikor lesz (most egy PD10 volt a rendelés, a Tegrás). Érdekes pl. a Gadgetgreats-nél van árukészlet jelzés és ami in Stock, az van is - 3 napon belül küldik (és náluk volt is PD10, azért a pandánál rendeltem mert a GG-s árba belefért még egy 16GB microSD is). De ugyanígy korrekt a kijelzés és a küldés a Tinydeal-nél is, meg még van sok-sok kínai bolt, ami korrekten üzemel. De a panda az egy rakás kaki.
Végül is a TD-ről rendeltem egy PIPO U1-et, in Stock írta, kiváncsi leszek szerdáig feladják-e. A Ramos W17 Pro jött tőlük, bemondásra pótolták a hibás töltőt is (előfordul hiba, de szerencsére USB-ről is töltött, illetve a levágott töltőkábelre ráforrasztottam egy USB dugót és az 1.2 Ah-s Sensation töltőjéről töltöttem, amíg el nem adtam. Érdekességképpen: nem jött meg a töltő az eladásig, odaadtam vele a Sensation töltőfejét és amikor megjött a gyári, akkor visszacseréltem :-) A Sensationt ritkán töltöm direktben, van 2 tartalék akkum és a gyárival vetésforgóban cserélem és egy külső töltővel töltöm őket.18779 csibe1: ha nem akar működni az SD, bele kell tenni egy digitális fotó masinába, azok mindent megformáznak vakon és utána már jó szokott lenni. Ha jó az SD.
18781 szilchi: amit linkeltél az jó, mini kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gran Turismo
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest