- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Osynho #18778 üzenetére
Én a Pandán szerdán mondtam vissza másodszor egy tablet rendelést és ezek után soha többet panda. Tudják Ők is, hogy bűnösek, mert szó nélkül elindították a visszautalást. Megírtam nekik, hogy már megint (hanyadszor is?) olyan árút adtak el, ami nincs a birtokukban és fogalmuk sincs mikor lesz (most egy PD10 volt a rendelés, a Tegrás). Érdekes pl. a Gadgetgreats-nél van árukészlet jelzés és ami in Stock, az van is - 3 napon belül küldik (és náluk volt is PD10, azért a pandánál rendeltem mert a GG-s árba belefért még egy 16GB microSD is). De ugyanígy korrekt a kijelzés és a küldés a Tinydeal-nél is, meg még van sok-sok kínai bolt, ami korrekten üzemel. De a panda az egy rakás kaki.
Végül is a TD-ről rendeltem egy PIPO U1-et, in Stock írta, kiváncsi leszek szerdáig feladják-e. A Ramos W17 Pro jött tőlük, bemondásra pótolták a hibás töltőt is (előfordul hiba, de szerencsére USB-ről is töltött, illetve a levágott töltőkábelre ráforrasztottam egy USB dugót és az 1.2 Ah-s Sensation töltőjéről töltöttem, amíg el nem adtam. Érdekességképpen: nem jött meg a töltő az eladásig, odaadtam vele a Sensation töltőfejét és amikor megjött a gyári, akkor visszacseréltem :-) A Sensationt ritkán töltöm direktben, van 2 tartalék akkum és a gyárival vetésforgóban cserélem és egy külső töltővel töltöm őket.18779 csibe1: ha nem akar működni az SD, bele kell tenni egy digitális fotó masinába, azok mindent megformáznak vakon és utána már jó szokott lenni. Ha jó az SD.
18781 szilchi: amit linkeltél az jó, mini kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged