- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #16366 üzenetére
Szia!
Tegnap megjött nekem is az Aurora II.
Először a rajta levő gyári 0605-ös ROM-mal próbálgattam, de nem sokáig.
Feltettem Aggro0626 A, majd B verziójú ROM-ját, most is ez van rajta, erre vonatkoznak az adatok. A gyári még rosszabb volt.
Otthon: 54Mbit/s TP-Link, 11-es csatorna, 5 / 4 Mbit / s sebességet mértem a Datanet szerverén.
Munkahely: 150 Mbit / s TP-Link, 3-as csatorna, 700 / 400 kbit / s, Datanet.
Letöltöttem a Speed Up Internet gyorsító programot. Ezután megnőtt a sebesség 1,8 / 1,7 Mbit / s-ra. Szintén a munkahelyemen. Majd délután megnézem otthon is a gyorsítás után. Ezek alapján a 11-es csatornán kell használni, ahol lehet.A Ramos W17 PRO-val is gondok voltak egészen a 06.25.-én megjelent ROM-ig. Ezzel kifogástalan lett minden. Most már úgy működik, ahogy eredetileg is kellett volna. ELADÓ.
Bízom benne, hogy néhány hét alatt elérik a kínaiak az Aurora II.-nél is ezt az eredményt. Igazán csak a wifi sebesség, ami problémás. Gyors (Antutu: 7608 pont), szép a képe, a szokásos programjaim mind futnak. NFS, Asphalt nem fut alapban, de annyira nem érdekel, hogy próbálkozzak vele, majd esetleg ha egyszer unatkozom (nem jellemző). Rootolva van, Google Play gond nélkül működik, SGS II-nek mutatkozik be.
Ha valakit érdekel még valami, szívesen megnézem.
16370 Prien: a dobálás alatt azt érted, hogy megszakad? Mert nekem nem. Ellenben alvó állapotban igen, leszakad, de felébresztés után azonnal kapcsolódik. Most átállítottam a speciális beállításoknál "allways"-ra - meglátjuk így is leszakad-e alvás közben. úgy néz ki így már nem - de ez még hosszabb tesztelést igényel.
-
Prien
addikt
válasz
tvamos #16366 üzenetére
Én már tesztelem a kérdést az Aurora II-esemen. Valóban dobálja a wifit (pont úgy, ahogy az xTab 70i az első romokkal), de már rajta vannak az ügyön,ahogy olvastam. Feltettem a legújabb gyári romot rá, 06.26.-it, de még ezzel is csinálja. Szoftveres gond, ICS..... Ma este lehet feldobok rá egy customot, mert már az is van, meglátjuk, mi lesz....
Ha más nem, leszerződtetjük Kelzsoca fórumtársat a probléma megoldására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- bambano: Bambanő háza tája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged