Új hozzászólás Aktív témák

• peteris

csendes tag

bippeti

Néhány napja érkezett meg a Banggood-on megrendelt Allcube iplay 20-as tabletem. Kínai raktárból rendeltem EU Priority Line szállítással, ténylegesen Luxemburgból érkezett 15 nap alatt és a végösszeg 40 ezer forint alatt maradt.
    Azóta sok időt töltöttem a tesztelgetéssel és örömmel írom le, hogy minden az elvártnak megfelelően működik, nem tapasztaltam hibát. Megrendelés előtt elolvastam néhány tesztet, az ott említett néhány kifogás közül itt csak a kamerák viszonylagos "gyengeségét" igazolom vissza azzal, hogy eredetileg sem szándékoztam ezzel a géppel fényképezgetni, tehát nem élem meg hátrányként a dolgot. Videós kapcsolat tartásra (Skype-al próbáltam) teljesen megfelel.
    Nem tapasztaltam sebesség problémát, a gép gyors, nem laggol. Játékra nem próbáltam. A processzor csíkszélessége nálam nem volt kulcs kérdés, de ha ez neked tényleg olyan fontos, ahogyan fentebb írták, akkor esetleg érdemes várni az iplay 30-ra, ahol erősebb a processzor (és a kamerák is), nagyobb a tárhely és az akkumulátor, de az a gép sajnos nem áll meg 55 ezer Ft alatt.
    Csatolok egy részletes tesztet az iplay 20-as készülékről, érdemes végignézni.

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés