- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felis
csendes tag
Sziasztok!
Még sosem volt tabletem, de arra jutottam, hogy most ez fedné le legjobban az igényeimet. Röviden egy mindenes, hordozós gépet szeretnék, amit munkahelyen, külföldön, repülőn és hasonló helyeken tudnék használni. Emiatt minél nagyobb tudás lenne jó, de egyik funkció sem lenne kiemelve, amit különösen jól kellene tudnia. Jó lenne a Win/Android dual boot és a billentyűs tok (akár külön is).
Árlimit nincs kifejezetten, de elsősorban pont azért fordulok hozzátok, mert nem tudom, mik a valóban jó ár/érték arányú tabletek, és mik vannak túlárazva.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest