Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
aktív tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok, nézegettem is őket, de túl nagy a kínálat, és nem igazán vagyok otthon a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Elsősorban húgomnak lenne játszogatni, filmet nézni/zenét hallgatni, meg néha én is kölcsönvenném olvasgatni rajta/jegyzeteket fényképezgetni (esetleg utazáshoz). Kijelző méretnek 8"-osra gondoltam, de a legfontosabb, hogy 40000 Ft-ba beleférjen (már így is több, mint amennyit rá akartam szánni), úgyhogy az sem gond, ha 7"-osban van jobb alternatíva.
Amit először sikerült kinéznem az a WayteQ xTAB-8X Quad, amit ~36000-ért tudnék beszerezni, de ebben a kamerák minősége ugye elég elszomorító.
Ezután megláttam, hogy az Edigital és a Media Markt is most 40000 Ft-ért vesztegeti a Toshiba Encore 2 WT8-B-102 típusú gépet, ami ha jól láttam alapból 60000 Ft felett kapható. Ennél elsősorban a kamerák minősége és a nagyobb tárhely miatt csillant fel a szemem, amik nekem fontosabbak lennének, mint a 3G és a GPS. Viszont amiért még nem nyomtam rá a vásárlás gombra az az, hogy Windows 8.1 van rajta, amit PC-n ugyan használok, de tableten/telefonon még egyáltalán nincs vele tapasztalatom, mennyire ellátott (főleg ingyenes) játékokkal/alkalmazásokkal, mennyire stabil az androidhoz képest, stb.Mindezek tükrében ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok ezeken kívül jobb alternatívát javasolni esetleg, akár 7"-os méretben?
Bocsi a hosszú posztért. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX