Új hozzászólás Aktív témák

• tboj

tag

Sziasztok!

Tabletvásárlás előtt állok, nézegettem is őket, de túl nagy a kínálat, és nem igazán vagyok otthon a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Elsősorban húgomnak lenne játszogatni, filmet nézni/zenét hallgatni, meg néha én is kölcsönvenném olvasgatni rajta/jegyzeteket fényképezgetni (esetleg utazáshoz). Kijelző méretnek 8"-osra gondoltam, de a legfontosabb, hogy 40000 Ft-ba beleférjen (már így is több, mint amennyit rá akartam szánni), úgyhogy az sem gond, ha 7"-osban van jobb alternatíva.
    Amit először sikerült kinéznem az a WayteQ xTAB-8X Quad, amit ~36000-ért tudnék beszerezni, de ebben a kamerák minősége ugye elég elszomorító.
    Ezután megláttam, hogy az Edigital és a Media Markt is most 40000 Ft-ért vesztegeti a Toshiba Encore 2 WT8-B-102 típusú gépet, ami ha jól láttam alapból 60000 Ft felett kapható. Ennél elsősorban a kamerák minősége és a nagyobb tárhely miatt csillant fel a szemem, amik nekem fontosabbak lennének, mint a 3G és a GPS. Viszont amiért még nem nyomtam rá a vásárlás gombra az az, hogy Windows 8.1 van rajta, amit PC-n ugyan használok, de tableten/telefonon még egyáltalán nincs vele tapasztalatom, mennyire ellátott (főleg ingyenes) játékokkal/alkalmazásokkal, mennyire stabil az androidhoz képest, stb.

Mindezek tükrében ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok ezeken kívül jobb alternatívát javasolni esetleg, akár 7"-os méretben?

Bocsi a hosszú posztért. Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés