Új hozzászólás Aktív témák

• atiro

csendes tag

Sziasztok,

nem meglepő módon tablet vásárlásban kérem szépen a segítségeteket :) , az alábbi elképzeléseink vannak (a 6,5 éves fiamnak és nekem):

- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 körül (ha jóval nagyobb, nem bírja megfogni a fiam kényelmesen)
    - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? a garancia az új mellett szól, de nem zárkózom el a használttól sem
    - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
    - mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) leginkább otthon,a gyerek használná, játék, youtube, fél éven belül pedig iskolai stuff
    - mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? kb. 50 k Ft

Egyéb: androidot szeretnék,wifi-s elegendő, nincs szükség sim-es verzióra. A telefonom egy Nexus 5, amivel maximálisan elégedett vagyok, ezért eddig néztem használtan egy Nexus 7 2013 32 GB (50 körül) vagy egy Asus MeMoPad ME572C-1A004A -t (szintén ez az ár).

Kicsit fentebb itt ajánlottátok hasonló igényekre a Lenovo S8-50, LG G Pad 8.0 és 10.1, Alcor Access O819M, ASUS MeMO Pad 8 ME181C/CX-t. Ezeket összevetve zárjam-e ki (fájó szívvel) a használt Nexus-t és ha igen, akkor van-e a fenti igényeknek legjobban megfelelő készülék?

Előre is köszönöm a választ.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés