- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Csabi1984 #82098 üzenetére
Nem tudom BullZeye mit csinált a hűtéssel, de úgy néz ki, hogy rosszabb lett, mint a gyári.Én tudtam nyáron tesztelni, egyedül a 4k60 amúgy ami izzasztja, de 85 fokot még akkor sem láttam. Talán 79 fok volt 20-25 perc után.Ugye eleve alig van 4k60 film, szóval nagyon nem is érdemes erre tervezni, persze nem árt.Ha ennyire rossz nála a szitu, akkor tegyen alá egy csendes usb-s ventit, legtöbb embernél azért nem ennyire rossz.Pedig ha ennyi SW dekódolású filmet nézel, akkor vagy valami bika nagy hűtőbordát kell rátenned, vagy aktív pörgetőt alá.
Azért legtöbb esetben HW dekódolással mennek az anyagok mindenkinél (netflixet kivéve, de a 720p még ott is jó)"és még a nyár sincs itt. Szerintem nyáron főtt kukorica helyett főtt boxok lesznek."
Nem emlékszem, hogy tavaly nyáron egy box is megfőtt volna a topikban
, csak pörögtünk a témán.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz
Csabi1984 #82098 üzenetére
H96nál S912-vel 3 év alatt nem volt problémám, de ez minden módosítás nélkül elég meleg volt.
És van egy anime amit hardveres gyorsítás helyett próbál szoftveresen megoldani aminek az eredménye, hogy leszedett burkolattal, új hűtőbordával, felfelé fordítva is 10 perc után eléri a 75°C-ot, és utána akadni kezd gondolom az órajel visszavétele miatt.
Aktív hűtést nem szeretnék rá.
Az összes S905x3 ennyire melegszik? Mert ezen a ponton kétlem, hogy más gyártónál jobb hűtőborda lenne rajta, mint az a 40x60x10mm-es amit ráraktam, és mivel burkolat sincs rajta, így a szellőző nyílások sem megoldás.
Pár hete többen rendeltünk geekbuyingról, többieknél minden rendben?
(hardveres dekódolásál max 70°C-ig megy fel, azzal nincs bajom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450
- GAMER PC - RX 6800 16GB - i5 12400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- MID Gamer PC-m eladó! RTX 3070/I7-9700K/32GB RAM 3600mhz RGB/Thermaltake 750w/Asus Rog Z390/1TB SSD
- ÚJ! ASUS AM5 Gamer PC - B650M-K - AMD Ryzen 7 7700X - RTX 4060 Ti - 2TB SSD - TUF Gaming GT501