- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #88638 üzenetére
A Matrix-al szerintem semmi, számomra maga a CE Matrix teljesen okés, viszont Plex szervert használok a sok eszköz miatt, tehát 1 adatbázisom van és sajnos a PlexKodiConnect fejlesztője nincs nagyon a topon amióta a python3 bevezetésre került, amíg a Leia alatt a PKC szinte tökéletes addig Matrix és Nexus alatt nálam folyamatosan problémák keletkeznek, egyik legnagyobb problémám, hogy pl. menüből nem tudom újraindítani a boxot, nem tudom kikapcsolni, távról működik a kikapcsolás, bár több percig is eltarthat, illetve ssh-ról jól működik. Amint eltávolítom a PKC-t, minden jó lesz. A felirat kimaradásos hiba nálam nem jelentkezett, de a mostani verziókat már nem próbáltam. Szóval magával a Matrixal nincs különösebb problémám, de a telepített kiegészítőkkel már akadhatnak és így inkább a korábbi verziót használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 1 / 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060Super 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB M2 SSD RTX2060 6GB!
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- Eladó GAMER Konfig Ryzen7 5700G 32GB DDR4 1TB M2 SSD RTX3070Ti 8GB!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite