- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Chesterfield #57815 üzenetére
Szia. A gyári csak azzal megy. Ha Coreelec-el szeretnéd használni akkor ahhoz kelleni fog egy usb wifi stick. Én egy Comfast rtl8811au chipes 5 ghz-es stickel használom. Ezzel a chipel szerelttel biztosan működik. Ha ilyet veszel, akkor arra kell figyelni, hogy tényleg rtl8811au legyen mert ha nem, akkor nem lesz jó. Sok helyen oda írják, hogy ilyen, aztán mégis másik chip van benne. Utána kell nézni miket írtak a vásárlók a termékről. A Comfast amit én használok az biztosan az. Egyetlen egy probléma van vele, de az is csak az miatt van mert a km8p-ben fejjel lefelé van a nyák lap és ezért az usb portok is fordítva vannak, viszont a sticket normálisan álló porthoz gyártották, így fejtetőn bedugva nem lehet függőlegesre állítani az antennát. Vízszintes a max ameddig ebben az állásban fordítható. De ez nem a stick hibája hanem a fordított nyáklapé a km8p-ben. Tehát ha valaki 5 ghz-es sticket keres, akkor a fentebb említett biztosan működik. Vagy ha másik márka kell akkor az a lényeg, hogy tényleg rtl8811au legyen. Ahhoz tuti van driver Coreelec-ben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ford topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450
- GAMER PC - RX 6800 16GB - i5 12400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+
- MID Gamer PC-m eladó! RTX 3070/I7-9700K/32GB RAM 3600mhz RGB/Thermaltake 750w/Asus Rog Z390/1TB SSD