Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sugarforce #37999 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a Beelink MXIII-al van a gond, illetve azzal, hogy MXIII II, MECOOL M8S Pro+-al külső merevlemezzel próbáltam, ami az össze fotó rajta volt. Lehet azért az sok volt, amikor a mappákba csak egy pillanatra léptem be, és ha nem jelent meg azonnal a minikép már léptem is tovább.
Kodi csak azon mappán kezd el miniképeket létrehozni, ahova belépek, vagy ha hozzáadok egy Fotó mappát, almappákkal, akkor az összes almappát indexeli? Lehet ha beléptem valahova, akkor kilépés után folytatta az indexelést.Érdekes, hogy barátodnak x96-al nem volt semmi gondja, L4CI2-nak is 3mp telt el két kép váltás között, illetve le is fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest