Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
mexel
üzenetére
Ha megfelelően létrehozta a pin-kódot és a fájlt, akkor a Kodiban a belépéshez ki kell választani a kulcsos azonosítást, először a kódot kéri, utána a fájlt, ezután ámr be is lépett, de … vannak olyan eszközök, amiken nem mindig lehet belépni, olyan is van, amin 2 percig működik a lejátszás, utána DRM probléma miatt lefagy az egész és persze olyan box és OS is van, hogy normálisan működik. Nálam mindhárom eset előfordult, már régóta nem használom és most mondom le az NF-et, így a jövőben már nem is lesz rá szükség.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tatabánya és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DoItYourself