- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
deja vu #27472 üzenetére
Hat, tevedett. Ez van. O is abbol az infobol dolgozik amit kap. Remelem idovel Abu is csak ir le idopontokat ha az mar tuti tuti, bar gondolom AMD sem tervezte a tobbszori csuszast
Szaby: vicces fiu vagy, ja, nem.
Latok ennel sokkal durvabb vs-eket ahol csak a mocsari trollok dagonyaznak, am nem gondolom hogy itt is ez kellene legyen a szinvonal.
-
füles_
őstag
válasz
deja vu #27059 üzenetére
Abu múltkor mintha azt mondta volna, hogy ő 2018 végére várja az első GTX Voltát.
De én mondjuk azt is kinézem az NV-ből, hogy a Volta megjelenése előtt fél évvel kiadják a Pascal refreshet.
Egyébként az is meglehet, hogy a zöldek megvárják míg az AMD kiadja az 500-as szériát a Vegával és utána lépnek a ráncfelvarrott Pascal architektúrával.És akkor a Pascal Refresh lesz a kétezres széria, és a Volta meg a háromezres?
Vagy a 2-vel kezdődő jelölés mindig a refreshet fogja jelölni és ez egy új stratégiája az NV-nak. Ha így gondolkozunk akkor a Volta a 11-el kezdődő széria lenne.
-
HSM
félisten
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind jók.
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.
(#26743) tom_tol: Rossz a módszertanod. Ezt kár nézni, mert a G-syncet alapból csak felsőkatgóriás termékekbe szerelték az elég horror ára révén. Nyilván egy 150 dolláros monitornál senki nem fizetne még 200 dollárt a G-syncért, mert nem ment el a józan esze.
Amúgy az én dellem is ez a 150 dolláros árkategória, és teljesen jó (belépő 24" FHD IPS), és idővel remélhetőleg ebbe a kategóriába is becsorog a freesync.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val....
(#26744) Keldor papa: Azért a maxwell megjelenésekor is volt baj, ez cincogott, az 100 fokos VRM.... Ott sem volt minden fenékig tejfel... Ja, és a 290X-ekről nem vitt el a cica fél GB ram-ot a megjelenés után pár hónappal...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Alapvetoen egyetertek, de sajna a profit diktal, hozhatnak a szuper minosegi monitorokat csak a forgalmuk visszaesne 80%-al, de a vevo lenne az elso...az a nehany darab aki megveszi a draga minosegi monitort szemben a tobbezerszer annyival akik az olcsot veszik.
(#26744) Keldor papa
Ha jol tudom a freesync nem kizarolag AMD, hanem egy szabvany. -
HSM
félisten
válasz
deja vu #26735 üzenetére
Ennek éppen inkább örülni kéne, hogy az olcsó, megfizethető monitorokba szépen lassan beszivárog egy hasznos, új képesség, és nem csak a méregdrága sokszázezer forintos réteg kiváltsága lesz ez a hasznos lehetőség.
Amúgy vannak meglehetősen komoly, profi Freesynces monitorok is, csak ugyanúgy zsebbenyúlósak, mint G-sync társaik. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest