- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #84 üzenetére
javaslok egy szótárt, és olvasd el benne, hogy mit jelent a "garantálni" szó. én elhiszem, hogy a 7950-esek nagy része megy 1100 felett, de a garanciát erre nem vállal senki. amúgy a google-ön rákerestem, az első találatom egy 1050 MHz-ig húzható kártyát dobott fel (HardOCP). no comment.
nem fogom semminek a pártját, csak tisztában vagyok vele, hogy mi mennyit ér. ha szerinted a 60e FT-os 7870-ekkel szemben a 64e FT-os 660 Ti nem jó vétel, akkor ismét no comment. a Tahiti LE-ről beszélhetünk akkor, amikor releváns mennyiségű tapasztalat van róla, de borítékolom, hogy nekem a minimális + sebessége ellenére sem kellene. ami nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem azt, hogy mások a preferenciáim.
az pedig még fel sem merült benned, hogy nem azért "védem" a 660 Ti-t, mert azt vettem, hanem azért vettem, mert azok az indokok szólnak mellette, amiket most is mondok? én örülök, hogy ennyire elégedett vagy a kártyáddal, de meg kellene értened, hogy nem mindenki ugyanúgy látja a világot, ahogy Te.
no erről ennyit.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ez a kijelentés akkor is balgaság a garantált az a 800MHz az AMD erre ad garanciát nem 1120Mhz-re. Az hogy te most a topikba láttál pár darab ilyen példányt az egy dolog tuningra sose volt garancia.
"Ha meg ennyire tudatlan vagy 7950 témába akkor legalább nézzél/olvassál utána "
Ez meg no comment.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ajjajaj, egy szakértőt le tudatlanozni, azért kicsit kemény.
gbors nem a vakvilágba beszél. Osztom a kijelentését, hogy nem szabad azt mondani, hogy minden kártya tuningolható, mert nem így van. -
BeLucZ
addikt
válasz
hát gbors minden csak nem tudatlan
amúgy sztem fölös ez a vita, nehéz ezt a témát objektíven megközelíteni, mindenki a saját kártyáját fogja védeni, dícsérni, mindenkinek meg lehet érteni a szempontjaitén azt vettem észre,hogy sok embernél vannak rossz beidegződések , hiedelmek, de aki alaposan utánajár a dolgoknak, az megfelelően tud dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged