Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyesbítek akkor, lesz e olyan AAA játék, ami széles kör figyelmét élvezi?
Mert én bármennyire is szeretem az ilyen Supreme Commander szerű játékokat, azért egy ilyen játék nem fog VGA vásárlási lázat kiváltani.. De válaszolok is, persze jön, az SW Battlefront pl... de DICE-nak ugye már azt se hisszük el amit kérdez, főleg aki a BF4-et ismeri...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert én bármennyire is szeretem az ilyen Supreme Commander szerű játékokat, azért egy ilyen játék nem fog VGA vásárlási lázat kiváltani.. De válaszolok is, persze jön, az SW Battlefront pl... de DICE-nak ugye már azt se hisszük el amit kérdez, főleg aki a BF4-et ismeri...