- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Fentebb írtam, hogy sajnos egyes gyártók nem fektettek sok időt a hűtések megtervezésére. Giga és Asus főleg a gyengébb példányok közé tartoznak. Én a Tri-X-em 3db 1300-as ventivel 70 fok alatt tartom 1140Mhz-en. Alapjáraton még a zaj sem probléma (amúgy sem, de ez relatív). Tudom, hogy a másik oldalon jobb a helyzet, és ezt nem is vitattam.
-
HSM
félisten
A Giga WF3 és az MSI Gaming épp a két leggyengébb 290 hűtés, amivel sokaknak bajuk volt emiatt. Ráadásul alaposan meg is tuningoltad. Nincs mit csodálkozni ezen. Egy vastagabb hajszállal erősebb az Asus, már az is lényegesen jobb, a többi hűtés pedig már teljesen jó. Tri-X, PCS+, Vapor-X, Lightning, meg ami még esetleg lemaradt. Szóval az a "pár" használható típus az az itthon kapható kínálat kb. fele. Persze, nyilván nem az olcsóbbik fele, bár a Tri-X nem lényegesen drágább a gagyibb hűtésű társainál, ha egyáltalán drágább....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest