- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani #43564 üzenetére
Csak azoknál, akik nem gondolkodnak, ott működik a lejáratás része. A legtöbben oda is írták twitteren a kommentbe hogy hülyeség.
Az eredti Twitter bejegyzés , amit eza Battalglia nevű valaki meglovagolt Július 15-én az csak annyit jegyzett hogy megtalálták a Lanczos forráskódjait az FSR ében de kb itt le is zárta.
Ahhoz költött ez a valaki ilyen sztorikat, hogy megy Nvidián minden játékban,meg csak egy driveres ficsőr. Aki valaha használta anno videólejátszásra az már találkozott ezzel az opcióval, én is, tudom mire való. Eszembe se jutna játékra aktiválni. De látod így is mennek hozzá a kommentek, hogy 1660 , just work!! és hasonló szuper géniuszoktól vannak Twitteres szivecskéi...Abu:
A képen amit belinkeltem egy fül alatt van a skálázó és az ahhoz tartozó élesítő szűrő. Ennél jobban nem tudom leírni neked hogy ÉN külön veszem a szűrőt és a skálázót, de a Twitteren született bejegyzésben egybe van vonva... Vonatkoztass el tőlem kérlek ,köszönöm... -
HSM
félisten
válasz
Yutani #43564 üzenetére
Számomra egész elképesztő, hogy egyáltalán vita alakulhat ki egy olyan egyértelmű dologról, hogy egy utólagosan a képre applikált 40 éves élesítő szűrő (ami évek óta ott van mindkét gyártó driverében) nem ugyanaz, mint ezek a futószalagba illesztett DLSS/FSR megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged