- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Az új technológiákat mindíg figyelemmel kell követni. Főleg olyan iparágban mint a PC és főleg akkor ha valaki ennek is a csúcstechnológiáival foglalkozik.
Nem csak akkor ha már rendkívül elterjedt.Az már másik kérdés, hogy milyen mértékben és milyen súllyal kell ezekkel foglalkozni.
Szerintem a HU pont megfelelő súlyt fektet erre. Se többet se kevesebbet. Foglalkoznak RT-vel is és DLSS-sel is. De nem mindíg és nem túlsúlyban.
Amikor játékokat és VGA-kat hasonlítgat össze nagyobb számban, akkor meg van említve, esetleg van is rá slide, de nem kell túlerőltetni, mert aktuális címekben és felhasználó bázisban a reprezentációja még alacsony.
DE akit ez jobban érdekel, annak van dedikált külön ezekkel foglalkozó videó és ott töviről hegyire ki van vesézve. Szerintem ez teljesen jó megközelítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest