Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
"Nálam ez a Mantle térítés verte ki a biztosítékot, akkor kezdett egyre ellenszenvesebb lenni az AMD. Up to 45% Faster......LOL"
Nem értem, mi olyan vicces ebben az "up to 45% faster"-ben...
Ahogy én látom a belinkelt tesztben, a GTX 980 DX11-es eredményeinél nemhogy 45, de egyenesen 70%-kal gyorsabb Mantle alatt az R9 290X. Vagy talán nem ugyanazt a tesztet nézzük?"Azt szerintem elkönyvelhetjük, hogy a Mantle 1000%, hogy elveszti a létjogosultságát, úgyhogy ennyit a AMD nagy jövő képéről."
Ezt sem értem. Pontosan miféle létjogosultságot veszített el? Hiszen a Mantle-nek soha nem volt célja, hogy egyeduralkodó legyen, ugyanis konkrétan a GCN-hez lett tervezve és, mint ilyen, gyártóspecifikus. Nem is tört efféle babérokra (a CUDA-val ellentétben, ugye...). A Mantle nagyon is betöltötte a feladatát, kiprovokálta a DX12-t és az OGL reformot. Innentől kezdve már csak annyi a dolga, hogy azon fejlesztőknek (és nem csak a játékfejlesztőknek), akiknek több kell, mint amit a DX12 tud nyújtani, legyen egy alternatívájuk, illetve, hogy ezáltal a DX12 további fejlesztésére legyen oka a Microsoftnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy én látom a belinkelt tesztben, a GTX 980 DX11-es eredményeinél nemhogy 45, de egyenesen 70%-kal gyorsabb Mantle alatt az R9 290X. Vagy talán nem ugyanazt a tesztet nézzük?
Ez még mérlegelésnek is korai, nemhogy meccsnek.