- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
válasz
daveoff #3019 üzenetére
"Nálam ez a Mantle térítés verte ki a biztosítékot, akkor kezdett egyre ellenszenvesebb lenni az AMD. Up to 45% Faster......LOL"
Nem értem, mi olyan vicces ebben az "up to 45% faster"-ben...
Ahogy én látom a belinkelt tesztben, a GTX 980 DX11-es eredményeinél nemhogy 45, de egyenesen 70%-kal gyorsabb Mantle alatt az R9 290X. Vagy talán nem ugyanazt a tesztet nézzük?
"Azt szerintem elkönyvelhetjük, hogy a Mantle 1000%, hogy elveszti a létjogosultságát, úgyhogy ennyit a AMD nagy jövő képéről."
Ezt sem értem. Pontosan miféle létjogosultságot veszített el? Hiszen a Mantle-nek soha nem volt célja, hogy egyeduralkodó legyen, ugyanis konkrétan a GCN-hez lett tervezve és, mint ilyen, gyártóspecifikus. Nem is tört efféle babérokra (a CUDA-val ellentétben, ugye...). A Mantle nagyon is betöltötte a feladatát, kiprovokálta a DX12-t és az OGL reformot. Innentől kezdve már csak annyi a dolga, hogy azon fejlesztőknek (és nem csak a játékfejlesztőknek), akiknek több kell, mint amit a DX12 tud nyújtani, legyen egy alternatívájuk, illetve, hogy ezáltal a DX12 további fejlesztésére legyen oka a Microsoftnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest