Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
schawo #24997 üzenetére
Pontosan ez jutott eszembe nekem is... Annyira unatkozik a nép, hogy 390 vs 970 teszteken marakodnak, meg hogy a 390 valójában nem is fogyaszt sokat, meg a 970 kamu TDP stb stb... ezek őslények már. Kihalt dinófajok... ahhoz képest, hogy 1070 és 1080 és Titan P ellen még egy kézzelfogható bejelentés sem érkezett kb. Karácsonyra csak ennyit vártam. Egy dátumot Vegára..
... bepattintottam egy zöldet, 1070..., probléma nélkül minden vajsimán fut és ez tényleg halk cucc ...szigetelni sem kell hozzá a házat 10 réteg army grade titánszálas üveggyapottal
Persze majd 1.5 év múlva ennél is 10%-al jobb lesz az adott kor Vegája olcsóbban, mert rágyorsult utólag...és akkor majd lesz téma az akkori VS topicba
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest