- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #22618 üzenetére
A kisebbik Polaris RX470-et tudom majd talán 20-25 ezer bukóval továbbadni, ha majd eljőn az ideje. Nem mostanság, ahogy az AMD ténykedésén látszik. Nvidia oldalon minden kártyán nagyobb bukót érdemes számolni. GTX 970 és GTX 1060 még ahogy jó pénzért továbbadható a népesebb középkategóriában, de még feljebb már inkább a tényleges fejlődést felmutató Vega és Volta kártyákat érdemes már számitásba venni és akkor inkább egy új videókártyát választanak, és nem egy szintén drága GTX 1070 és GTX 1080-at.
-
válasz
Ren Hoek #22618 üzenetére
Szerintem most felesleges agyalni azon, hogy pontosan mennyit fogsz bukni. Ha most kell 1070 / 1080 szintű kártya, akkor azt vedd meg, hisz nincs AMD-s alternatíva, s nem is lesz a közeljövőben. Vega / Volta előtt eladva lehet minden bizonnyal a legkevesebbet bukni így, de szerintem ezzel nem mondtam semmi újat.
Ha 1060 / 480 közül kellene választani, akkor lenne érdemes kicsit gondolkodni, hogy inkább alacsonyabb fogyasztást akarsz / NV-s játékokkal játszol vagy várod-e messiást az AGS4 / "rendes DX12" / akármi személyében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged