Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1390 üzenetére
Az egy alap 4770K nézd meg légyszives, mi a különbség. Egy szét húzott AMD proci nem éri be.
Ha annyira istenítitek az AMD kártyákat, vegyetek alá AMD procit is, mert nagyon jókAMD procik olcsobbak, 2× többet fogyasztanak. 40%-al lasabbak átlagba akik kihajtják a 290X kártyát. Egy szóval AMD igérget. de az igéret kevés.
miklosss2012 Szemembe te neved kétszinü lesz.
jobb ha nicnevet váltassz. mert a Szemembe elástad magad , Én nem üzletelés szempontjából veszek kártyákat, nem azért, hogy másokat átverjek.
Ez a különbség kettőnk között.
Így leírod a másikat, mikor személyessen nem is ismersz. Nevetséges vagy barátom, Megse érdemled hogy valaha is Nvidia kártyád legyen.Eggyik topikba ocsárolod az AMD-t másik hétem meg 7990-et hajtassz a gépedbe. Tudod mit, megse szólalj.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #1390 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. A gyerek ennyit tud, ennyit er, mar ahogy hasznalja a magyar nyelvet is eszlelheto a szintje.
Vegulis a mantle nem rosz dolog. Most mar AMD fronton nem kell egy vagyont kiadjon a processzorert az aki nem hasznalja csak jatekra a gepet. Szerintem lassan ki fog alakulni, persze ez is egy ujabb "rogos" ut .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest