Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Szépen néz ki, csak azt nem tudom, hogy a nem látható dolgok mitől lettek ilyen brutálisan fényesek? Példának okáért az a nagy narancssárga biz-basz eléggé feltűnő. A többi persze meg korom fekete lett, pedig GW nélkül meg azok voltak fényesek

A linkelt tesztben a szabadtéri képem GW on eléggé fakó és kikapcsolt állapotban sokkal szebb, élénkebb az én szememnek. Játék közben persze lehet más lenne a véleményem.
GW alkalmazásával pedig annyit esik vissza kb AMD teljesítmény, mint az NV. Ha nem jön új driver, akkor ezt a szar AMD teljesítményt sajnos be kell nyelni

-
Laja333
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Volt fent egy tök jó kép, ahol a fák között átszűrődő fényeket szemléltette. Ott nem volt sok eltérés, God Ray-el erőteljesebb volt kicsivel.
Az általad linkelten tényleg elég szembetűnő.
(#11977) rocket
Nekem nem került olyan sokba a játék, huszad annyiból megkaptam.
Jó helyen kell venni...
Azért fogják kikapcsolni, mert az optimalizálása egy hulladék. Hairworks miatt sem csak Radeon tulajok sírtak, most sem csak ők fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó helyen kell venni...