Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayinpety
tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Nekem a legnagyobb kulonbseg a profilozas/debugolas. D3D11ben sok tenyezot nem latok. Ha nem fut gyorsan a kod sokszor nem tudom megallapitani miert. Oruletbe kerget az IHV support. Vegre jo valami am jon egy driver, amitol rosz lesz. Elkuldom a kodot elemzesre, visszadnak egy masik kodot. Beirom elromlik a teljesitmeny masik hardwaren. Honapokig megy ez. D3D12ben latom mi tortenik. Latom a hibat, ki tudom javitani. Uj driver sem rontja el.
D3D11 rendererben volt olyan hiba, amit sosem sikerult javitanom. Barmit csinaltam egy IHV teljesitmenye mindig nagyon rosz lett. Tudtam mi a baj, am egyik IHV sem akart driveren modositani. Cserebe kaptam toluk kodot. Vegul az AMD kodjat epitettem be, mert csak picit lassitotta le Intel/Nvidia hardwareket.
D3D12ben visszanyertem a teljesitmenyt Intel/Nvidia hardwareken. D3D12 rendererben is volt sok hiba, am ket het alatt ki tudtam eddig javitani mindet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó 2db Pixel 7
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest