Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez igaz, csak ma 240-ért veszel egy olyan kártyát ami nem igazán változott az elődhöz képest (Maxwell 3.0), amíg az egy tényleges új generáció volt minden téren.
Imádtam azt a kártyát. -
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Drágán adta, én emlékszem, hogy az akkori csúcs, 2 gpu-s szörnyet 120k-ért vettem, ehhez képest ma 120-ért mit kapok, lópélót se.

-
cyberkind
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Abszolút nem lenne meglepő csont fullra húzva 1080p-n nem tudná az 1080 a 60fps-t, gyakorlatilag olyan felesleges beállítások ezek nagy része, hogy be se kéne tenni a játékba, de valamiért annyira ragaszkodnak ehhez a kiadók.
-
cyberkind
félisten
válasz
imi123
üzenetére
Ha a siker egyenlő lehet azzal, hogy valami jobban néz ki akkor megvan az esély, de amúgy nem, és amellett, hogy szartak a minőségre az 1-nél a reklámmal legalább nem spóroltak, és bedobták a Gta 5 ellen, pedig még a Gta 4 is több volt és az mikori játék, én várom, hogy olcsó legyen aztán jön is a fiókra, 15EU-nál többet nem ér ez a játék, persze ezt is csak a teljes kiadásban.

-
cyberkind
félisten
Ez mind szép és jó, de ha annyira szar lenne a végletekig polírozott gyertya, akkor gyanítom nem a mostani piaci helyzet állna fent vga téren. Szóval ahogy nézem sokkal többen vannak azok akiket kicsit se érdekel mi mennyire előremutató a konkurenciánál (feltéve ha tényleg az), és csak játszani szeretnének (köztük én is), esetleg ezt kompromisszum nélkül 1440p-4K-ban, de az utolsó állítás inkább a szoftveren múlik mostanság.
-
cyberkind
félisten
válasz
imi123
üzenetére
Nem ilyenkor kell a konkurencia hanem mindig, ez a Pascal széria mutatja ezt a legjobban, az egy dolog, hogy várhatóan az árazás nem változna konkurenciával se, de a kiadott termék sokkal előremutatóbb lenne ha mutatni kéne valamit, így meg kijött az új Maxwell széria, nekem ez annyira kevés de főleg ennyiért.
Proci téren már sokkal régebb óta ez megy, mondjuk ott abból jó, hogy gyakorlatilag egy i7 rengeteg évig bőven elég.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A 1070/80-at meg vették, mint a cukrot.
Mivel nincs más muszáj volt az embereknek valamit venni.

-
cyberkind
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Igaz novemberben benne vagyunk.
-
cyberkind
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szerintem ez minden téren kevés, vagy ha annyira de tényleg annyira jó áron adják akkor jó lehet (persze akinek egy jobb procija van az nyilván nem fog downgradelni, ez pedig eléggé rossz), csak ezzel megint nem igazán állítanak ellenfelet az Intel-nek, számomra ez is a veszett fejsze nyele pedig jó lenne az árverseny és/vagy a teljesítményversen is.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
DX12 - a visszafejlődés kora.

Egyébként ha kártyát nem legalább ott lesz a Zen vagy melyik procijuk, lehet tudni fogja agyonhúzva egy alap 6700-as teljesítményét cserébe meleg lesz és sokat eszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a következő vagy az azutáni rész Vietnámba megy, azt a korszakot nem sokan dolgozták fel, illetve végre visszatérünk a földre, úgyhogy van egy tippem meddig nem lesz ez kimagaslóan sikeres, nem lesz itt semmiféle pofon.
(#23834) Szaby59
Mert ha nem open world a Mafia 3 akkor mi?
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
tothm1991
üzenetére
Ahogy a kolléga is írta a 480 elvileg (de az AMD-nél túl sok az elvileg) szebben "öregszik", úgyhogy ha rövidtávra (mondjuk másfél 2 év) szeretnél kártyát akkor az 1060 ha viszont hosszabb ideig nem terveznél cserélni akkor a 480, és akkor ha megvan a vga utána jöhet a monitoros kérdés, legalábbis szerintem.
-
cyberkind
félisten
válasz
Laja333
üzenetére
Alig hallani ezt a hűtőt olyan 55-60%-ig, utána is csak alig és akkor veszem észre ha a házventik alapon mennek, amik meg nem szoktak ha játszom, így kb 100-on is tekerhetne a hűtés akkor se nagyon hallanám szabad füllel, fülesben meg végképp.
(#23753) Laja333
Itt van mellettem a gép, abszolút nem hangos.
-
cyberkind
félisten
válasz
Venyera7
üzenetére
Nálam a TI mindig hidegebb mint a te 1080-ad vagy mondhatnám szinte bármely kisebb fogyasztású kártyát mert azokon nincs ilyen durva hűtés.

Mielőtt kérdeznéd, nagy melegekben 61fokos volt néha-néha de inkább 59-60 körül volt az átlag mindez 99-97%-os gpu kihasználtsággal. -
cyberkind
félisten
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Addig nincs baj a fogyasztással amíg le is van hűtve, illetve ezt a teljesítményt majdnemhogy tudja hozni a 2 éves és elavult szar 970, amit meg imádott mindenki a memóriás szopás ellenére is, ilyenkor nem tudom minek kéne örülni mert ez hangyafing egy olyan piaci szereplőtől akitől a legjobb ár/teljesítményű kártya kell, az meg nem ez, de akkor se lepődök meg ha ez se fog összejönni mint oly sok minden, de várjuk sok szeretettel!
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igaz a konzolokhoz hozzá se kéne nyúlni meg persze az átlagember nem is fog illetve tudna, de kb évente nem árt az újrapasztázás.
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
És még nem is szebb a játék.

-
cyberkind
félisten
válasz
Csupingo
üzenetére
Ideje volna már valamit mutatnia a kényelmes Intel-nek is, mert konkrétan az első i7 óta semmi se változott de legalább rohadt drága lett ja meg szar a paszta.

(#23499) darky@
Nekem ez kevesebbet ér mint halottnak a csók.
Dehogynem szar, az új széria azért nem melegszik annyira mert kisebb lett a csíkszélesség illetve az i5 nálam se melegedett. -
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Persze, hogy nem.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Már szerintem is, csak rá kell jönnie az embernek, hogy mi tolja negatív irányba a grafikát, mert nálam homályos volt de nagyon amikor mindent bekapcsoltam.
(#23353) gainwardgs
Csak azon jól mutat és kikapcsolhatatlan erre meg semelyik állítás nem igaz.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem meg a CoD Quake 3-as motorja vezet, ez a legjobb még mindig, az EA a kanyarba sincsen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#23344) Abu85
De jól hangzik!
-
cyberkind
félisten
Ez a Gears 4 nagyon de nagyon jó port lett, mindent feltoltam amit csak lehetett de az elavult, szar 980TI könnyedén tartja a 60fps-t.

-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Jó, hogy nem a Time Spy-t meg a 93-as Doom-ot hasonlítod össze, bár még annak is több értelme lenne mint ennek itt de úgy látszik jól elvagy.
(#23038) Milka 78
Akkor is harapnék ha az Uncharted 4-et meg az ultra low-os Gta 5-öt hasonlítaná össze mert annak is nulla értelme van mint most.
-
cyberkind
félisten
válasz
schawo
üzenetére
Nem ugyanazért, mert a Store-os mindenhogy droppol, amíg a Steam-es simán játszható és lesz hozzá még honosítás is, de amúgy rohadjanak meg, állítólag független stúdió lennének de mégse.
(#23025) Szaby59
Tudom, hogy írják, de nálam érdekes módon jó, csak autosave-kor akad be illetve néha esik be az fps. -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Nem tudom kinél, hogy megy a Forza, de nálam amióta fullon van az MSAA is nagyon sima, ha nem is mindig 60 de elég sokszor vagy szinte mindig az, azóta már ezt is megcsináltam(első post).
Na mindegy, én tovább élvezem ezt is ahogy anno a Batman-t, mert az is nagyon jól ment nálam nemhogy most.

(jó pár 10 órám van eddig a játékban, így írom ezt mind)
-
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
970-nel szörnyű volt, ott még ultra lowon is droppolt nagyon sokat, de cserébe úgy nézett ki mintha egy Xbox Classic game-et játszottam volna, jó volt.

Az egész túl van effektelve és kikapcsolni se lehet, a textúrák se tűélesek, az meg csak a hab a tortán, hogy FHD-n se FHD a felbontás hanem olyan 900p vagy mennyi, tiszta vicc ez a játék, és ez jó minőségi munka PC-re.
(#21015) daveoff
Nálam mindenhol jobban ment és a 970-nel is nemhogy a TI-vel.(#21020) Abu85
Ne haragudj, de ha neked ez jól néz ki akkor vak vagy, nem is olvasom tovább amit válasznak írtál. -
cyberkind
félisten
Csak a játék működik rosszul, semelyik beállításon nem szép(finoman fogalmazva) de legalább fullon ha akció van a 60-at még picit se tudja tartani, ja és ez FHD-n, lejjebb véve meg undorító, kb bármi jobban nézne ki és ehhez kellett a DX12, na pont ez a vicc, meg az, hogy szerinted ez jó, használható és tesztben a helye.
(meg szerintem ha ez így annyira jól működne nem igazán készülne DX11-es kiadás, de ez már csak az én véleményem)
-
cyberkind
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Az ugye fel se merül, hogy az a később kb akkor lesz amikor ezek a kártyák bármely oldalon papírnehezékké fognak válni teljesítményben, de igaz, csak egy 980TI tulaj vagyok akinek nem kell a PH mantra és csak játszani akar most is normálisan nem csak egyszer a jövőben, jókat tudtok írni.

(#21006) Malibutomi
Tökéletes példa lesz erre a Deus Ex, feltéve ha olyan lesz mint várjuk, de nem hinném.
Azt meg se említem, hogy Quantum Break, minőségi DX12e-s meg UWP-s cucc lett, én konkrétan eddig egy játékban vettem észre, hogy a DX12-nek hála jobban megy, ez a Tomb Raider. -
cyberkind
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Azonkívül, hogy elvileg gyengébb hardver is elviszi a játékot 12-ben grafikailag nem igazán látni előrelépést, engem meg ez érdekelne, különben még mindig tökéletes a 11.
-
cyberkind
félisten
válasz
Venyera7
üzenetére
Ja látom a Quantum Break után, annyira jó lett, hogy jön DX11-re, még ha hidegen is hagy.

A korlátolt Batman DX11-ben gyönyörű és már jól is megy.(#20985) Abu85
Szóval ha egyszer tényleg olyan lesz mint mondják ez a DX12 nem i7-et meg hasonló drága cuccokat kell venni, ez még jó is lehet, de ilyen átmenettel több mint szörnyű. -
cyberkind
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Volt cikk arról, hogy ez is jöhet, abban a QB is ott volt és jövő hónapban jön.
(#20977) Abu85
Még mindig tökéletesen nem érdekel a DX12 meg a hasonló hülyeségek, az már szinte garantált, hogy a DX11-es Quantum Break akkor is jobb lesz minden téren egy bughalmazt adnak ki, + eddig se láttam meg látom, hogy mivel is vagyunk beljebb a DX12-vel mert azonkívül, hogy szinte minden ilyen cím szar lett de legalább más nem történt.(#20979) FLATRONW
A Store-os videóval együtt kb 100GB, vicc ez a játék így. -
cyberkind
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Én ezt a játékot úgy szeretném mint mindent Steam-re(vagy ha ide nem lehet akkor a többi használható kliensre), akármikor és akárhol leszedem és játszom, ez a Store-ból nem volt biztos lemezesnél meg főleg, nekem Steam-re kell, de megvárom én azt, Quantum Break is jön oda.

Esetleg eladod a PC kódot majd nekem, a Quantum-ot is így szereztem.

-
cyberkind
félisten
A Store-os meg nem kap több frissítést, ergo szar marad örökre, tiszta Best Buy volt a MS újabb ökörsége miatt...
A Steam-es meg mivel DX11-es is lesz és minden hibától mentes lesz nagyon is érdekelne, de most megint adjak ki ezért teljes pénzt, korrekt, ezzel azt érték el, hogy meg nem veszem a Forza-t a Store-ba, inkább várok. -
cyberkind
félisten
És akkor tényleg csak DX11-es a Steam-es Quantum break?

Sokat ért a DX12 újfent, de legalább mindenen szarul megy ennek és az UWP kombónak köszönhetően.
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én már ott tartok, hogy ha fullra húzom akkor megvan a 60fps de ha lövök vagy lőnek meg hasonlók akkor beesik, és a játék rohadtul nem szép, hogy bármi indokolja ezt, sőt mondhatnám, hogy az Alan Wake köröket ver rá és az még jó játék is.
-
cyberkind
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
Oké, akkor legyen így, ettől függetlenül még mindig 2 éves és elavult cucc 12-ben, ehhez képest jól tartja magát még ha erőből is, 2 év alatt illett volna valami ütősebbet összedobni szerintem, bár akkor minden erősebb lenne.
Ez van, visszafogja a fejlődést és érdekes módon ami jól optimalizált cucc PC-re az nagyon szép és nagyon jól is megy, kb értelmét se látom a Dx12-nek de terjedjen el, valamire csak jó lesz, a Quantom Break jó szar is lett még az új javított kiadása is.

(#20911) mlinus
Nekem megvan a Store-os, és minden beállításon minden felbontáson ocsmány, de cserébe eksön közben nincs meg a 60fps, igazi forradalom volt ez.(#20909) Keldor papa
Én csak pár éve olvasgatom ezt, aztán valamiért nem akar ez összejönni de még most se.
-
cyberkind
félisten
válasz
imi123
üzenetére
Pedig ez a logikus dolog, a nagyon beharangozott Deus Ex-ről is szart se tudni, csakhogy van meg lesz és ezt a premier előtt, DX12-es játékokkal is tele vagyunk, ja nem, de a jövőre kell venni kártyát ami akkor meg kevés lesz.
(#20908) Zeratul
Abszolút nem felső kategóriás kártya főleg a vram mizéria miatt, de ha ezt nem is nézzük, elavult "szar" is, amíg a 470 a másik messiás(a 480 után) vagy népkártya. -
cyberkind
félisten
válasz
core i7
üzenetére
Engem az ára zavar csak, ennyit semmi se ér, nemhogy egy vágott gpu.
Tehát akkor ha gyenge lesz a gpu megint csak túl lesz feszelve, hogy simán menjen gyárilag az emelt órajelen mint a 480, amivel a fogyasztás és a hőtermelés is az egekben lesz a kártya teljesítményéhez képest?
Ez nagyszerű ha így lesz.(#20666) lezso6
Nekem ingyen se kéne több gpu-s kártya semelyik oldalról.
A többire meg itt a válasz.
-
cyberkind
félisten
válasz
core i7
üzenetére
Az abszolút csúcs nem a Titan X?
Nálam az a generációjában, de ha ettől eltekintünk még az 1080-at se veri a Vega akkor aztán sok értelme van a HBM-nek meg minden forradalmi dolognak, nem beszélve arról ha netán jobban sikerülne jelentősen mint az 1080 akkor ott van a TI, annyira zárt ez a kör. -
cyberkind
félisten
Vonulhatna birkaként AMD kártyával is, de valamiért az AMD képtelen valami igazit és jót összehozni ahogy a Fury-val is láthattuk.
Olyat meg végképp felesleges írni, hogy ilyet nem csinál Amd meg blabla mert nettó hülyeség, kapitalizmus van, egyik se szeretetszolgálat.(#20101) gyiku
Na és miért jön ennyiért, mert monopoly van hála az AMD világmegváltó ökörségeinek amiből semmi se létezik, de hát ki hitte volna. -
cyberkind
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Valakinek 60 fokos (vagy valahogy így) max 2100-on a custom.

Persze ehhez el kell vetni a gyári venti profilt amiben leállnak a ventik és hasonlók.
(#19999) Ren Hoek
Vagy veri vagy pont hozza, én is ezt akartam volna, de az, hogy beszerezhetetlen volt sokáig + még most sincsenek annyira acélos készletek (sőt valamelyikből nincs is) kicsit idegesítő, úgyhogy nem vártam tovább. -
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
E3 volt az, még azt is megmondták, hogy a vga ami benne lesz olyan 1070 szintet fog tudni, kár, hogy a processzor egy kula marad továbbra is.

(#19854) gollo91
Jó ez a HBM de amint láthatjuk ha valaki tudja használni a sima memóriát minek ez még, idővel jó lesz, de nem ősztől lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Imádtam azt a kártyát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)