Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
@MiklosSaS
+1
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.Hmmm... lehet igazad van. Nem tudom, hogy a WiFi-s C6H volt-e neki, vagy a sima. Előbbire valóban "késésben" vannak a BIOS-ok... (szégyen az ASUS-ra nézve...)
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parfüm topik
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.