- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
@MiklosSaS
+1
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.Hmmm... lehet igazad van. Nem tudom, hogy a WiFi-s C6H volt-e neki, vagy a sima. Előbbire valóban "késésben" vannak a BIOS-ok... (szégyen az ASUS-ra nézve...)
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.