Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
@MiklosSaS
+1
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.Hmmm... lehet igazad van. Nem tudom, hogy a WiFi-s C6H volt-e neki, vagy a sima. Előbbire valóban "késésben" vannak a BIOS-ok... (szégyen az ASUS-ra nézve...)
Aktív témák
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.