Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
ez igaz

én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7