Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
sajnos, de remélem a jövőben másképp lesz, és majd emiatt fellendül a proci piac (amd-intel versengés miatt)

norbert1998
tudom, tudom
szeretnék is venni egy ssd-t minnél előbb, de max talán novemberre lesz annyi pénzemsajnos érettségi ballagásából befolyt pénz már ki is folyt a kezem közül, és nem dolgozok még, mert még tanulni szeretnék (enyhe túlzás, inkább kell)

-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
ez igaz

én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi
üzenetére
csak sz*rul rakta fel, elcsúsztak a kódok

-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi
üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi
üzenetére
ezek voltak beállítva, nálam ez simán a maximum rakás eredménye, atnéztem kétszer is, és ugyanez

-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi
üzenetére
akkor milyen beállításokon nyomtátok ? én maximum, fullhd teljes képernyő

-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
amúgy akkor bocsi
de attól még jöhetnek a progik 
olyanra gondolok legalábbis táblázat tekintetében, mint amit a prohardver használ

-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
hasonlítani tényleg nem érdemes, az amd a szegény emberek platformja, olcsó pénzért kapsz viszonylag egy erős procit

-
pzolika9512
aktív tag
én is jövök nemsokára
dobok fel eredményt majd, athlon 860k-ról
7850 társaságában 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de 20 ezerér... 

én inkább veszek olcsón kicsit gyengébbet, amit ki is tudok használni! minthogy drágán erőset, amit esetek nagy részében nem használsz, max programozásnál meg hasonlóknál!
csak még kínai nekem ez az uefi bios