- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Az utolsó oldalt végigolvastam , nagyon megy a hitvita
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .
I3 10100F 30-35k HUF között szörnyű lenne alá ? Nézegettem pár tesztet és kb ugyanaz mint egy 3100 vagy 3300x de azok mind drágábbak. Ryzen 1600 AF is volt tervbe de az megdrágult . Minden marha drága most
Van olyan ami sokkkal jobb fps/ft arányt hozna 10100Fnél ? Szerintem Amd oldalán a 3xxx árak nagyon elszáltak ahoz képest mennyi az IPC
Persze ha ki lehetne várni egy hasonló árú 5300x et vagy 5500 at , azok biztos odacsapnak majd ,de ezekről még semmi hir.
Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest