Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az a baj ez már nagyon régóta megy és még csak most kezd talán beérni a dolog. Az Fx6100-am is szaladt rendesen, amíg olyan játék futott rajta ami szépen kihasználja (pl a sokat emlegetett BF3/4). Viszont amikor olyan játék futott aminek csak processzor erő kell, akkor jöttek ám a droppok rendesen, tökmindegy meddig húztam. Ezért is váltottam i5-re és nem bántam meg a cserét, pedig szerintem is túlárazottak az Intel procik.
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.A win10 esetében meg a kérdés, most az FX-ek gyorsultak, vagy csak a hardvert használja ki jobban? Mert nem mindegy.
De azt azért én is megmosolyogtam, hogy azon megy az örömködés hogy az 5GHz-es FX hozza a 3,5GHz-es 5930k szintjét.

Persze ilyet tudok én is csinálni, akkor ezek szerint mégsem olyan jó az az FX![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aktív témák
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÚJ AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 2év gar - 27%-os áfás számla + garjegy
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)