Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az a baj ez már nagyon régóta megy és még csak most kezd talán beérni a dolog. Az Fx6100-am is szaladt rendesen, amíg olyan játék futott rajta ami szépen kihasználja (pl a sokat emlegetett BF3/4). Viszont amikor olyan játék futott aminek csak processzor erő kell, akkor jöttek ám a droppok rendesen, tökmindegy meddig húztam. Ezért is váltottam i5-re és nem bántam meg a cserét, pedig szerintem is túlárazottak az Intel procik.
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.A win10 esetében meg a kérdés, most az FX-ek gyorsultak, vagy csak a hardvert használja ki jobban? Mert nem mindegy.
De azt azért én is megmosolyogtam, hogy azon megy az örömködés hogy az 5GHz-es FX hozza a 3,5GHz-es 5930k szintjét.

Persze ilyet tudok én is csinálni, akkor ezek szerint mégsem olyan jó az az FX![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én örülnék a legjobban ha az AMD újra villantana valami nagyon cpu terén.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)