Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

válasz Z10N #32759 üzenetére

1, akit/akiket idéztél, az írt ilyet.
    2, nem vagyok ideges.
    3, ez egy fórum, és nem te döntöd el, hogy bekapcsolódhatok-e egy témába.

nem értem, miért húztad magadra ezt az inget, tisztában vagyok vele, hogy az idézetben lévők nem feltétlenül a te véleményedet tükrözik.

"...for too much hype but deliver nothing and also torture reviewers"
    ebből ami marketing az a too much hype. viszont ez miért rossz? az ő feladatuk, annyi, hogy a csapból is ez folyjon. megcsinálták? meg. a teljesítmény egy másik részleg feladata. a torture reviewerset nem értem.

"elegtelen tajekoztatas":
    nem értem, mi az, ami nem derült számodra ki a review-kból a vásárlás előtt? a fiji launcchal ellentétben nem 8-10 kártya túrázta körbe a világot, minden site kb. egyszerre kapott tesztpéldányt, sokan többet is. itt jelentősen előreléptek az elmúlt években.

"idopont tologatas"
    :F nem a marketing dönti el, mikor lehet kiadni egy terméket.

"ossze-vissza igergetes"
    ez a dolguk.

"ar valtoztatasok"
    +1. sosem fogjuk megtudni, mi ennek a háttere, de az ár kialakítása az ő felelősségi körük.

"Poor Voltazas"
    ezzel most az a probléma, hogy a következő generációs nv uarchhal szemben is a vegát akarják versenyeztetni, vagy az, hogy a vega nem lett hozzá elég jó?

"banyaszokrol allasfoglalas hianya"
    imo nem véletlen, hogy nincs ilyen. még nem találták ki ott sem, hogy üljék meg mindkét lovat egyszerre. túl rizikós ez a piac ahhoz, hogy erre terméket fejlesszenek, mert amilyen gyorsan jött, pont olyan gyorsan mehet is. viszont úgy néz ki, hogy azt a pontot már elérte, amikor az amd már hajlandó ha minimálisan is, de a meglévő termékeit hozzáigazítani.

"beigert rev2 kartyak"
    jó kérdés, hogy ez miért nem úgy alakult, ahogy tervezték. de ismétcsak a marketing leadja a rendelést a piaci igények alapján, de egy termék kiadásáról nem ők döntentek.

"hypeloas a semmire"
    a hype a dolguk, megcsinálták.

"mellebeszeles (stock/driver/etc.)"
    ebből a marketing a stockot mondta, és nem elképzelhetetlen, hogy volt ilyen problémájuk is. azt mégsem mondhatta, hogy azért késtünk, mert idestova egy éve képtelenek vagyunk felprogramozni a saját kütyünket. raya szokott ilyeneket mondani, de ő mérnök. ;)

Új hozzászólás Aktív témák