Hirdetés
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1, akit/akiket idéztél, az írt ilyet.
2, nem vagyok ideges.
3, ez egy fórum, és nem te döntöd el, hogy bekapcsolódhatok-e egy témába.nem értem, miért húztad magadra ezt az inget, tisztában vagyok vele, hogy az idézetben lévők nem feltétlenül a te véleményedet tükrözik.
"...for too much hype but deliver nothing and also torture reviewers"
ebből ami marketing az a too much hype. viszont ez miért rossz? az ő feladatuk, annyi, hogy a csapból is ez folyjon. megcsinálták? meg. a teljesítmény egy másik részleg feladata. a torture reviewerset nem értem."elegtelen tajekoztatas":
nem értem, mi az, ami nem derült számodra ki a review-kból a vásárlás előtt? a fiji launcchal ellentétben nem 8-10 kártya túrázta körbe a világot, minden site kb. egyszerre kapott tesztpéldányt, sokan többet is. itt jelentősen előreléptek az elmúlt években."idopont tologatas"
nem a marketing dönti el, mikor lehet kiadni egy terméket."ossze-vissza igergetes"
ez a dolguk."ar valtoztatasok"
+1. sosem fogjuk megtudni, mi ennek a háttere, de az ár kialakítása az ő felelősségi körük."Poor Voltazas"
ezzel most az a probléma, hogy a következő generációs nv uarchhal szemben is a vegát akarják versenyeztetni, vagy az, hogy a vega nem lett hozzá elég jó?"banyaszokrol allasfoglalas hianya"
imo nem véletlen, hogy nincs ilyen. még nem találták ki ott sem, hogy üljék meg mindkét lovat egyszerre. túl rizikós ez a piac ahhoz, hogy erre terméket fejlesszenek, mert amilyen gyorsan jött, pont olyan gyorsan mehet is. viszont úgy néz ki, hogy azt a pontot már elérte, amikor az amd már hajlandó ha minimálisan is, de a meglévő termékeit hozzáigazítani."beigert rev2 kartyak"
jó kérdés, hogy ez miért nem úgy alakult, ahogy tervezték. de ismétcsak a marketing leadja a rendelést a piaci igények alapján, de egy termék kiadásáról nem ők döntentek."hypeloas a semmire"
a hype a dolguk, megcsinálták."mellebeszeles (stock/driver/etc.)"
ebből a marketing a stockot mondta, és nem elképzelhetetlen, hogy volt ilyen problémájuk is. azt mégsem mondhatta, hogy azért késtünk, mert idestova egy éve képtelenek vagyunk felprogramozni a saját kütyünket. raya szokott ilyeneket mondani, de ő mérnök.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem a marketing dönti el, mikor lehet kiadni egy terméket.