- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
danico
csendes tag
válasz
blackmacs #6937 üzenetére
Nekem 2600x-em van, de nem hiszem hogy nagyon kellene aggodnom az 1-200Mhz kulonbseg miatt a sima 2600-al szemben..
Ahogy elnezem nagyon ritkan megy fel 4Ghz fole a proci normalis jatek alatt.
Stresz teszteken siman megy 4,25-t is szoval,nincs vele gond.Mondjuk en is ugy voltam vele ha mar elkoltokk ennyi penzt akkor a legjobbat akarom, de nem biztos hogy az er 15 ezret. Inkabb vettem volna egy normalis hazat a regi Zalman z3 helyett.
Amugy valakinek tapasztalat? A NZXT H500-ra cserelnem a Z3 -at. A kabel managment sokkal jobbnak tunnik, hofokban kb kozep kategoria ,de nem tudomhogy visszonyul a Z3-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !