Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok! 2 kérdésem lenne.
1. Ha már úgyis szóba került a VGA téma nekem olyan problémám lenne, hogy Win BOOT-ig nincs képernyőképem, ill. HDMI-n van de arra a szomszéd szobában lévő TV van kötve, a monitorom sajnos csak egy régi VGA ami egy ilyen átalakítóval van csatlakoztatva így elég körülményes a BIOS-t állítgatni. Az az érdekes, hogy amikor megvettem a kártyát működött. Most alaplap, proci, RAM csere után sincs kép a monitoron sajnos. Ennek lehet köze a CSM+UEFI-hez? A Windows-ban kapcsoltam még ki a gyors rendszerintítást, nem tudom ennek lehet e bármi köze hozzá. Ez ugye egy ajánlott dolog Radeon kártyáknál mert e nélkül rendszeresen eldobja a beállított profilt, persze van, hogy ezzel együtt is.2. ASRock B450 Pro4 lapot, Ryzen 5 2600X, procit és Skill Aegis DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz memóriát az ebben a videóban látható módon állítottam be, annyi, hogy Voltage Offset-em -100mV-n van. Van olyan beállítást amit máshogy javasolnátok esetleg a videóban elhangzottakhoz képest? A srác pl. egyáltalán nem javasolja az XMP profil használatát ami az ő ASUS lapjánál D.O.C.P-ként szerepel, itt vsizont olvasom, hogy sokan így használják.
Ja és az a fólia a Skill Aegis RAM modulokon mennyire egészséges, mármint hőleadási szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest