Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Konfig adatlapomon...
Pár furcsaság: olvastam, h hpet disableddel jobb a teljesítmény. Ha kikapcsolom, akkor restart nincs, csak a ventik pörögnek black screen. Nem egyedi dolog, van, akinél OK, sokaknál meg nem... Itt mik ezzel a tapasztalatok?
Másik érdekesség a CPU opcióknál a BIOS PSP Support kikapcsolásával a sleep tűnik el...Mire ezeket kisakkoztam... Kellene kicsit több infó az összefoglalóba
'oszt erre meg vmi most nem kerek, fullon megy a proci, nem veszi vissza a frekit, ez már gondolom SW dolog, el lett állítgatva vmelyik progival, a finomítgatás közben. Ha van tipp, h mit qrtam el, akkor mondjátok...
Eegen, ha nincs terhelés, akkor full frekin sem melegszik, meg ilyesmi, de boldogabb lennék, ha változna. C'n'Q be van kapcsolva.Még valami: cpu opcióknál a PBO beállítás mi legyen? Ennek nem csak X prociknál kellene aktívnak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest