- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Rammal feszítettről indultam (hsz-eim itt és ott), de csak ki-kifagyott (kékhalál), volt hogy hetekkel (hónapokkal?) később, szóval CL16-ra vissza kellett vegyem, a többit valahogy a kalkulátor alapján lőttem be safe-nél is lazábbra, máshogy nem volt jó, valszeg az enyém nem volt különösebben jó darab (crucial ballistix sport LT gray). Így áll most:
A mem vddio 1,38V, ugye az e a ram fesz? Már nem emlékszem (2+ éve babráltam a ramot) miért annyira állítottam, de biztos volt rá okom. IGP OC-t azért is csak most csináltam, hogy legyen idő kitapasztalni, hogy stabil e a RAM, aztán meg nem foglalkoztam vele. Ez biztos stabil.Az igp 1650-en 1,225 V-ot kér, 1,2V kevés volt neki. Bezzeg másnak 1700-on elég az 1,2...
Annyi előnye van az igp tuningnak, hogyha nem stabil az igp, akkor nincs kékhalál, csak lefagy az egész, kontrolaltdilittel 1-2 perc múlva vissza lehet menni az asztalra.
Jé, közben redditen írta valaki, hogy ne használjuk a ram kalkulátort, mert annyira mégse jó... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest