Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Soderes #3 üzenetére

Hát pont a hűtés miatt nincs egy szavam se, totál halk pedig eléggé gyenge hűtője van. 80 fok, ha azt vesszük hogy nvidia milyen kályhákat csinált a 3xxx szériában (gyenge padok és paszta miatt) ahhoz képest még hűvös is. Ventije 60 fok felett kapcsol be.
    Két ilyen kártyám van, a gyári pasztással teszteltem a másikat MX-2 vel kentem és egy SFF gépbe került. Nem lennék meglepve hogy a gyári betonkemény paszta az ami miatt ennyire melegszik.
    Igazából egy nagyobb passzív borda lenne jó rá mint amilyen egyes passzív GT1030-asokon van... de ekkor persze elveszíti azt az előnyét hogy egy slotos low profile kártya legyen. Valahol van itthon GT210-esem passzív, lehet rápróbálom a bordáját.
    Ami nagy negatívum hogy a nyomorult hátlapja sem szabványos, van itthon egy rakás quadro kártya DP portokkal és ennél a kártyánál az egész rögzítés lejjebb van, nincs egy vonalban a kivezetés a szabványos nagy hátlapos quadrókkal így nem is tudom szabályosan belerakni full profile gépházakba. Ebay-ről ~26k között vannak USÁ-ban de persze mire ideér lehet több. A használtakat ki lehet fogni 10-20k között plusz posta.

Ryzen 8-as szériás IGP-k jól sikerültek, de nem szabad arról sem megfeledkezni hogy ahova ez a kártya került ott maga a gép egésze esélyesen olcsóbb mint maga a 8-as szériás CPU.
    Tengernyi filléres brand gép van aprón, ingyen kaptam egy 7gen-eset és abba jobb mint a gyári Inteles IGP. Gyerek minecraftozik rajta, fogyasztása szinte semmi.

murrayd
    Ez a kártya egyértelműen low profile kis házakba készült, és inkább az ősi kártyák kiváltására jó ahol már nincs szoftveres támogatás. [link]
    Újonnan nincs normális low profile tápcsatimentes kártya ilyen árban. GT1030 oké lenne de az sem mai csirke (DDR4-es verzió az kuka gyenge). A310 is drágább ennél.
    Használtan persze akad azért, GTX1050 LP egész jó.
    Ha nem kell a low profile akkor egyből tengernyi alternatíva van.

És félreértés ne essék, nem védem a kártyát (mert tényleg gyenge) de annyi biztos hogy ennek is megvan a helye. (nem csak a kukában :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák