Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Kige1313 #39928 üzenetére
lepesrol lepesre kellene, egybol nagyon nagyot rahuztal. milyen kartyad van pontosan?
0. lepes: ha fent van meg a masik gpu tweak progi, akkor torold+restart, ne akadjanak ossze.
1. eloszor a gput probald, memoriat hagy alapon, mindig csak az egyiket bantjuk, ez szerintem alapszabaly. szepen mondjuk 20mhz-enkent adagold neki. adhatsz neki mondjuk +20mv feszt is es kozben futtathasz mondjuk egy unigine heaven-t. nezd a homersekleteket is!
2.ha gpu fronton megvan a kivant beallitas, akkor at lehet terni a memoriakra, bar oszinten szolva nem tudom hogy van e egyaltalan ertelme, hoz e valami pluszt.nekem ref hutovel ez az ami stabil es meg hutheto, de inkabb alapon(947/1250) hasznalom mert nem bizok a hazam szellozeseben annyira es majdnem minden jatek amit hasznalok fut high/max-on 2560x1600-ban, alacsony szurokkel/nelkul, 60 FPS atlaggal. ha ez neked is megvan, akkor szerintem en nem bantanam.
ezek csak a legalapabb dolgok a teljesseg igenye nelkul, persze csak sajat felelossegre.
-
Picco
addikt
válasz
Kige1313 #39926 üzenetére
mindketto lehet, konkretumok nelkul senki nem mondja meg neked. en is MSI AB-t ajanlanek, az meg nem okozott gondot, mondom ezt ugy hogy GPU Tweak-et nem hasznaltam meg.
ha ref. hutos kartyaval rendelkezel mint en is, akkor viszont nem ajanlom annyira a tuningot, hutes egyszeruen szuk keresztmetszet szamunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő