Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Speed®
üzenetére
Kizárólag újban gondolkodom vásárlásnál.
Ivy alá új lap nincs,perpill volt egy z77G45 MSI,25 ért,2 hónap garival amit kösz de kösz nem (a többi gari nélküli Z68B3 ami egyéni hülyeség de a Z68GD80G3 után...savanyú).
Inkább 45-ért vettem egy 3 év garos Z170 Fatal1ty 4+est.
DDR4?Ezen lehet vitatkozni,hogy kellett e,de már nem akartam ddr3-t...jöttek volna a hangok a fejembe
Ugyan ez az I5 vs I7 és ez igen képlékeny dolog,hogy kell e...
A haswell durván 40-45 ropival olcsóbb lett volna amiből még lejön a felesleges memóriám ára ami durván 12 ropi.Elenyésző különbség az összköltségeket tekintve.
A hybridem csak ref nyákra megy fel (pl a 980tiwf3os-ra is úgy fest felmegy,de valóban ráment volna egy Giga 390x-re is).Akkor eladom a garis karimat (ha sikerül ugye) az mondjuk 80-90 pezó.Veszek egy 390x-et és itt már pénzt bukok ami durván még 30-35.Madj a következő generációnál megint bukok az eladásnál.Inkább vettem most egy bitang karit és fájó szívvel lemondok a csodálatos HBM2-ről vagy DDR5X-ről.Ha egy 290x-el szegről végről kibírtam 2 évet (ha nem döglik meg akkhónapot.belefér).Akkor egy OC-s és jó eséllyel Hybrides 980ti-vel is menni fog...remélem.
Nekem az lett volna a jó ha a régi gépem még kiír vagy 10 hónapot.Ez után úgy is váltottam volna teljes platformot és az új generációs csúcs vga is befigyelt volna (már ha 200k-ba).Itt az időzítés a fájó. Ha meg már zsebbenyúlós akkor iszkiri előre és üssön nagyot,de ez az én szemléletem.
-
GeneraL_XTX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugyan ez az I5 vs I7 és ez igen képlékeny dolog,hogy kell e...
Nekem is volt màr rà pèlda, hogy egy egèsz kis vàltoztatàs egy lavinàt indít meg (ilyen volt nàlam a lap csere, kettôt pislogtam ès màr ramot ès vga-t is cserèltem